Οδοντιατρική Ομάδα

Η Οδοντιατρική μας κλινική είναι εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που πληρεί τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, αναφορικά με την ασφάλεια, αποστείρωση και υγιεινή.

Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους οδοντιάτρους και έμπειρο προσωπικό που καλύπτει όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, με απόλυτη συνέπεια.

Η οδοντιατρική εξελίσσεται ραγδαία σε επίπεδο μεθοδολογίας, εξοπλισμού και υλικών εφαρμογής, με αποτέλεσμα να απαιτείται διαρκής επιμόρφωση και εξειδίκευση από το επιστημονικό προσωπικό, ώστε να είναι ικανό να αντιμετωπίσει αυτή την πολύπλευρη εξέλιξη και να παράσχει στον ασθενή το αρτιότερο αποτέλεσμα που έχει πλέον την δυνατότητα να προσφέρει η σύγχρονη οδοντιατρική.

Η θεραπεία κάθε ασθενή σχεδιάζεται και υλοποιείται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών – εξειδικευμένων οδοντιάτρων όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα την εκπόνηση του ιδανικότερου σχεδίου θεραπείας εξατομικευμένου στον κάθε ασθενή, συνδυασμένου με  την υψηλή παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με σκοπό την συνολική αισθητική και θεραπευτική οδοντιατρική αποκατάσταση.

Επικοινωνία 24 ώρες

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες για να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα σας απασχολεί!

Με μήνυμα

Τηλεφωνικά

Με email

  Για νέα ραντεβού

  24ωρη γραμματεία

  Ιατρικές Πληροφορίες

  Γενικές Πληροφορίες

  Ακτινολογικό

  Επείγοντα

  Λογιστήριο

  Τηλεομοιοτυπικό (fax)

  Στείλτε μας το ηλεκτρονικό σας μήνυμα με email και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.